lørdag 16. januar 2010

Planen

Så kva skal me gjera, kva er planen og korleis går me fram? Nei sei det, ikkje veit eg. Men T sei han har gjort dette før, so han veit. Han har visst hjulpe til hjå kompisane sine når dei har pussa opp. Det eg trur er at han ikkje har ordna noko av det praktiske, formelle. Det er tusenvis av papir ein må lesa, mange lovar ein skal setta seg inn i og stilretning som skal velgast. Så inn i mitt hovud er det masse spørsmål, eg er rett og sett litt oppussingsforvirra.







Kven skal gjera rørleggararbeidet og det elektriske og kven skal legga membran? Kor mykje kan me gjera sjølv? Korleis set ein opp ein vedovn? Kan ein mala rett på? Vifte på badet, korleis set ein opp det forresten? Og mange andre finurlege spørsmål. Det viktigaste skal visst vera god planlegging? Men korleis skal ein planlegga når ein ikkje veit kva som skal planleggast?







Men dette er planløysinga:



No skal me kjøpa pizza og stikka opp i leiligheta for å ta alle mål. I morgo skal me på Känum Kjøkkensøndag i sentrum for å få tips. Det er eit kjøkken som kosta like mykje som heile budsjettet vårt for Prosjektet men kva gjer ein ikkje for litt gratis mat og inspirasjon?

Snart tilbake:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar