mandag 18. januar 2010

Nye inn pliz.

Grunna bindingstid til leiligheta me bur i no, så må me sjølv finna nokon nye som kan flytta inn før me får flytta. Nye inn, me er fri. Flott og lett kan ein tenka, ikkje noko problem å finna nokon nye her i ein by som Bergen. Nåja. Fyrst prøvde me med ei lita annonse på hybel.no, for der er det jo nemli gratis. Responsen var laben og eg har gått med hjarte i halsen ei god tid no. Tenk om me ikkje finn nokon? Kva gjer me då? Me har ikkje penga til å betjena ei ekstra leilighet. Lørdagen tok eg spranget og la ut noko på finn.no.

Her kan de sjå:

http://www.finn.no/finn/realestate/object?finnkode=20566190&sid=xz10jceK5YSV412840

Bilda er skikkelig jalla, men det var ikkje så lett å ta fine bilder i ei lita leilighet med eit heller dårlig kompaktkamera.

Responsen har vore enorm. Søndags kveld hadde eg ti mail i inboksen min, og i dag hadde me visning. I alt tre personar har vore innom, pluss at fleire har ringt og sendt mail. Det blir ei ny visning på torsdag. Flott for oss.

Så no blir det faktisk me som kan velga. Kritera går mest på kortid folk kan flytta inn. For oss er det ønskeleg rundt den 1. mars. Då håpa me at badet er ferdig. Høhø..

I morgo kjem røyleggaren på besøk, det blir spennande å høyra kva prisen blir.

Det var visst litt action i heimen i dag:

Pus den Mjuke hadde eit meir eller mindre ufrivillig besøk av ein lettare forskremt liten pus i dag. Trond fann ein pjuskete liten pus på trappa og den vart tatt med inn i varmen. Stakkars liten tenkte han. Men dette likte sjefen dårlig. Det vart knurring og slossing frå fyrste stund. Heldigvis fann me eigarane kjapt. Det var pikene under sin... men Pus den Mjuke har ikkje heilt komt over besøket og er fortsatt lettare fornærma.

Ellers så har Montèr 30% på maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar