søndag 17. januar 2010

Kjøkken.

Det var egentlig badet som skulle prioriterast fyrst, så skulle me ta resten etter. Men i dag dreia det meste seg om kjøkken. Det var klart for Kvänum sin store kjøkkensøndag. Kun for inspirasjon, ikkje som plan for kjøp.

Kjøkkenet ligg litt bittelitt over budsjettet ja, men oioi så mykje fint. For ein pensjonert restaurantkokk vart dette litt av ei draumeverd. Tenk ein gammal Aga i mørk lilla eller eit stort svart Smeg kjøleskap? Eller eit retrokjøkken? Dei hadde tilogmed dampkokar og minimodell av stimovnane som me hadde på Aroma. Bittesmå hullbakker, mini gassgrill og induksjonswok. Kanskje det ikkje var så mini, men smått samanlikna med kva ein har på eit restaurantkjøkken. Sjølsagt er det jo tilpassa for heimebruk Kjekt å ha og ikkje minst flott å sjå på:) Og svindyrt. Men dei hadde fantastisk eplejuice.

Me fekk mykje inspirasjon, men trur nok det vert eit eller anna frå Kvik eller Ikea. Det ligg meir på vårt prisnivå.

Eller så syns eg svenskane er gode på interiør og heim. Mykje bra her vertfall:

http://www.koksportalen.se/

Dette her kjøkkenet er fint, det er frå Kvänum sin retrokolleksjon. Bildet ligg på köksportalen, men er nok henta frå Kvänum.




I morgo skal me ha visning her som me leige no, håpet er at me får nokon inn her så fort som mulig. Helst 1 mars. Men badet må jo bli ferdig før me får flytta inn i Falsens så logistikken må klaffa rett og slett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar