søndag 21. mars 2010

Oppussingsbilde

Me starta med eit bilde frå det lekre gjesterommet vårt. Tapeten er faktisk ganske sjarmerande, og det hadde vore artig å behalda litt av den. Desverre så er den slitt og falma. Det blir nok til at me tar den ned og mala gjesterommet.



Neste bilde er frå kjøkkenet. Fytti for ein grell grønnfarge! No har eg grunna det kvitt sånn at heile kjøkkenet har fått samme farge, då tidlegare eigar kun har malt rundt skapa. Litt lettare å sjå kor me må sparkla/pussa når alt har samme farge.



Her ser me T som grunna soverommet vårt. Tenk dette var før me flytta inn. Det virka som ein evighet, men det er jo kun tre veker sidan. Oppe med taket over døra ser de restar etter den grusome tapeten som me sleit med å fjerna.. grøss

.

Inspirasjon for å halda motet oppe. Tapetprøve altso.



Tadah! Sånn ser soverommet ut no. Det virka trangt, men det er det ikkje. Skal nok få tatt eit bedre bilde når lister, gardin og skyvedørene er kome på plass. No er me mest glad for å ha ein plass me kan sova.



I mårgon kan eg legga ut bilder av badet. Det er nesten ferdig. Mangla kun lister og maling i taket. Dvs at me har både varmt og kaldt vatn, speil og do. Me tør ikkje bruka dusjen heilt endå, då det er litt kjipt med vannskade før badet er 100% ferdig.

1 kommentar:

  1. Da ser jo kjempe fint ut jo!:) Blir so bra atte!

    SvarSlett